El PS i Salvador Illa aborden els reptes futurs d’Andorra i Catalunya

El president de la formació, Pere López, i el secretari d’organització, Pere Baró, s’han trobat amb el cap de l’oposició al Parlament català i han tractat qüestions com l’habitatge i la pèrdua de poder adquisitiu

Pere López saluda Salvador Illa.
Pere López saluda Salvador Illa. PS

El president del Partit Socialdemòcrata, Pere López, i el secretari d’organització, Pere Baró, s’han trobat aquest dimecres amb el cap de l’oposició catalana, el socialista Salvador Illa. Durant la reunió, i segons s’ha informat des de la formació, han abordat afers d’interès bilateral per a Cataluya i Andorra.

Més concretament, han compartit estratègies, des d’un punt de vista socialdemòcrata, per afrontar problemàtiques vigents en el context econòmic actual com és el cas de l’habitatge, la pèrdua de poder adquisitiu i les dificultats que travessen petits empresaris i treballadors autònoms. Així, mateix, López i Illa també han tractat els reptes futurs que es presenten tant per a Catalunya com per Andorra per als pròxims mesos.

La trobada també ha servit per parlar de les relacions entre Andorra i Espanya de manera més general, a la vegada que les dues formacions polítiques han enfortit les seves relacions. A l’encontre també hi ha assistit l’ambaixador, Àngel Ros.

Comentaris (5)

Trending