El PS retira la moció per ajornar el Codi de procediment civil

La formació socialdemòcrata celebra els avenços per millorar l'administració de la justícia amb una més eficient administració dels recursos

Comentaris

El president del grup parlamentari socialdemòcrata, Pere López.
El president del grup parlamentari socialdemòcrata, Pere López. PS

Completar una millor assignació de recursos als estaments judicials, corregir els errors materials i conceptuals del projecte de Llei i convocar una taula de diàleg amb tots els agents implicats en el bon funcionament del sistema judicial eren les tres raons que van portar el grup socialdemòcrata a tramitar una moció per ajornar el Codi de procediment civil. Una moció que la formació ha retirat, després conèixer la rectificació de Govern per donar compliment a aquestes demandes del Col·legi d’Advocats que el PS va traslladar al Consell General.

La voluntat de la proposta, explica Pere López, president del grup parlamentari, “era generar debat per aconseguir avenços per millorar la crisi que pateix justícia del nostre país, que afecta i ofega les nostres administracions, el conjunt d'empreses del país i tota la ciutadania. Celebrem que s’hagi creat, finalment, aquesta comissió de treball. Confiem que tothom complirà la seva part i estarem disposats a participar sempre que sigui necessari”, ha assenyalat.

Des del grup insisteixen, en un comunicat, que estan a favor de l'aplicació d'aquest codi de procediment civil i que, en conseqüència, van votar a favor de la llei, perquè suposarà un avanç en dret civil, que és el que afecta més a les famílies cada dia. Aquest codi, a l'entendre del PS, si bé ha de permetre agilitzar, no pot implicar si es força l’entrada en vigor un col·lapse en el sistema.

Etiquetes

Comentaris

Trending