El PS reitera que s'hauria d'haver ajornat la taxa carboni i aposta per les polítiques verdes

Els socialdemòcrates proposen un transport públic més eficient i l'estudi d'un pla de mobilitat

Comentaris

Pere Baró i Pere López abans de la roda de premsa d'aquest dilluns
Pere Baró i Pere López abans de la roda de premsa d'aquest dilluns B.N.

El secretari d'organització del PS, Pere Baró ha recordat que defensen la taxa verda  però no troben sensat aplicar-la quan el cost dels carburants s'ha enfilat. "No és el moment perquè afecta el poder adquisitiu dels ciutadans".  Creu que s'ha engegat de manera precipitada i que hauria d'entrar en vigor el 2023. Baró ha assenyalat que el Govern governa per a l'1% de la població.

Pere Baró no troba lògic que s'apliqui perquè perjudica als ciutadans i a les empreses en un moment complicat després de la pandèmia. "S'han de començar a aplicar polítiques verdes en comptes d'aquesa taxa. S'ha de fer pero ara no tocava", El president del partit, Pere López ha subratllat que "les politiques verdes són de les nostres prioritats" i ha fet esment a la necessitat d'un pla de mobilitat i per estudiar sistemes de transport segregat, amb un transport públic eficient. "Pujar el preu de la gasolina perquè la gent no agafi el vehicle particular no és la solució".

López ha demanat mesures de compensació per als professionals de transport de mercaderies i de viatgers, "Aquestes mesures s'han d'aplicar amb urgència per minimitzar l'impacte de l'augment dels carburants". Ha manifestat que es pot trobar carburant fora d'Andorra a un preu semblant o fins i tot inferior al d'aquí. "El carburant sempre ha estat un aspecte molt valorat pels turistes pel seu diferencial".

 

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending