El PS reclama ajuts i reduccions d’impostos pels autònoms en cas de davallada de l’activitat

La formació considera que Govern està oblidant-se d’aquesta part de la societat -unes 7.000 persones- i focalitzant tot el nou projecte de llei al voltant dels ERTOs

Comentaris

El president del Grup Parlamentari, Pere López, fent declaracions a la premsa
El president del Grup Parlamentari, Pere López, fent declaracions a la premsa PS

El Partit Socialdemòcrata (PS) considera indispensable per donar suport al projecte de llei de mesures que s’està treballant que s’inclogui, en cas de davallada de l’activitat, una prestació econòmica per als autònoms, així com reduccions i ajornaments d’obligacions tributàries i de cotitzacions a la seguretat social. A més, considera que Govern està oblidant-se d’aquesta part de la societat -unes 7.000 persones- i focalitzant tot el nou projecte de llei al voltant dels ERTOs.

“Ho tonem a posar sobre de la taula: els i les treballadores autònomes són una prioritat de la nostra acció política, hi ha d’haver solucions adaptades a la seva realitat i sense generar cap mena de conflicte o contraposició entre les mesures dels ERTOs”, expliquen des de la formació. En aquest sentit, el president del Grup Parlamentari, Pere López ha declarat que si el paquet de mesures no recull tant les prestacions als autònoms com l’ajornament o reducció dels diferents tributs “serà molt difícil que puguem donar suport al projecte de llei que s’està treballant”.

“Oblidar que Andorra es compon bàsicament de petites i mitjanes empreses, de molts treballadors autònoms que en solitari o amb un equip molt reduït de col·laboradors tiren endavant el seu negoci, i que aquests professionals també han de veure recollida en aquesta fase de la pandèmia la possibilitat d’obtenir ajudes és un error en el qual no hem de caure”, han apuntat des del PS.

Declaracions de Pere López

 

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending