El PS proposa destacar la importància de la carrera professional en la llei dels agents comunals

Els socialdemòcrates han entrat tres esmenes a la proposició per disset dels grups de la majoria, aquestes de caràcter tècnic i de redacció

Comentaris

Els consellers socialdemòcrates Joaquim Miró i Roger Padreny.
Els consellers socialdemòcrates Joaquim Miró i Roger Padreny. EDUARD COMELLAS/CONSELL GENERAL

La Proposició de llei de modificació de la Llei dels agents de circulació comunals es debatrà en sessió de consell general el proper dia 30. Abans s'hauran d'examinar les esmenes presentades pels grups parlamentaris. Els de la majoria n'han presentat disset, totes elles tècniques i de redacció, mentre que el PS n'ha fet tres, per tretze de Terceravia + Unió Laurediana + Independents.

Els consellers generals socialdemòcrates Roger Padreny i Joaquim Miró han entrat tres esmenes a la Proposició de llei de modificació de la Llei dels agents de circulació comunals.

Els socialdemòcrates han subratllat la importància de fer esment a la carrera professional del cos en l’article 14 del text legal, referent a les funcions de l’Òrgan Interparroquial de Coordinació dels Serveis de Circulació, per tal que el redactat final sigui el següent: “d) Fixar amb els tècnics competents l’estructura i l’organització del Pla de formació dels agents de circulació comunals, i establir el pressupost de funcionament i el seu finançament, així com de la carrera professional d'aquest cos”.

Oliver Alís ha estat conseller general aquesta darrera passada legislatura.

Relacionat

Terceravia proposa matisar la jerarquització dels agents de circulació comunals

Padreny i Miró també han sol·licitat que es mencioni dins de la part dispositiva del text que els agents de circulació “són un cos especial en l’àmbit de l’Administració comunal”, esmenant l’article, referent a la denominació i funcions del cos.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending