El PS promou una concentració en contra de la guerra

La trobada es farà aquest dimarts a les 20:15 h a la plaça on havia d’anar l’edifici ‘The Cloud’, a l’avinguda Meritxell

Comentaris

Efectes de la guerra a Ucraïna, a la regió de Sumy.
Efectes de la guerra a Ucraïna, a la regió de Sumy.

El Partit Socialdemòcrata (PS) s’ha sumat a les múltiples mostres en contra de la situació que s’està donant els darrers dies entre Rússia i Ucraïna. Així, s’ha convocat una concentració aquest dimarts, a les 20:15 h  a la plaça on havia d’anar l’edifici “The Cloud”, a l’avinguda Meritxell.

Aquesta és la forma amb la qual des del PS han volgut mostrar el seu rebuig a les guerres, en especial l’actual entre Rússia i Ucraïna. La concentració, oberta a tot el món que es vulgui arribar, serà en ple centre d’Andorra la Vella. Al vespre, a les 20:15, s’espera que acudeixi la gent davant les lletres il·luminades per fer palès el malestar que se sent davant dels atacs russos.

Des del partit han insistit en convidar i animar tothom que hi participi en la concentració. Expliquen que és a favor de la pau, del diàleg entre els pobles i per mostrar la solidaritat d’Andorra amb la ciutadania ucraïnesa.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending