El PS exigeix responsabilitats a Martínez Benazet per la gestió de les vacunes

La formació afirma que ha constatat davant diversos interlocutors polítics internacionals que el Govern no havia tancat encara el contracte per fer-les arribar al país

Comentaris

El president del grup parlamentari socialdemòcrata, Pere López.
El president del grup parlamentari socialdemòcrata, Pere López. PS

El Partit Socialdemòcrata (PS) exigeix responsabilitats a ministre de Salut, Joan Martínez  Benazet per la manca de rigorositat en la gestió de la crisi sanitària després de constatar davant diversos interlocutors polítics internacionals que el Govern no havia tancat encara el contracte per fer arribar les vacunes al Principat. Un aspecte que el cap de Govern, Xavier Espot, i Martínez Benazet, havien reiterat en múltiples ocasions.

 

Els socialdemòcrates troben inadmissible aquesta manca de rigor i exigieixen responsabilitats al ministre de Salut per haver faltat a la veritat en diferents ocasions davant la ciutadania andorrana envers l'arribada de les vacunes. En aquest sentit, lamenten el fet de seguir constatant davant els seus interlocutors internacionals que el Govern no té relacions internacionals de pes en l'escenari europeu i, sobretot, el que és més preocupant: amb els nostres dos països veïns.

Des del PS assenyalen que Govern s’ha acostumat a excusar-se en errors o problemes aliens, i exigeixen transparència i rigorositat per acabar amb aquest desgovern: "Govern ha de deixar de culpar a tercers, administracions internacionals o empreses estrangeres de la seva incompetència i ineficiència”, reclamen des de la formació. En un comunicat afirmen que "si bé els socialdemòcrates entenen la dificultat i la complexitat del moment, el que no poden, de cap de les maneres és seguir acceptant la manca de veritat d'aquest Govern: en la majoria d’ocasions quan les coses no van bé, culpabilitzen a tercers i quan les coses es fan bé posar-se medalles”, destaquen.

La formació socialdemòcrata afirma que "aquest desgovern i aquest descrèdit de la política suposen un cost molt elevat per moltes empreses, autònoms i treballadors del país". És per aquest motiu que exigeixen al cap de Govern, Xavier Espot, que posi ordre i rigorositat dins el Govern que presideix.

Etiquetes

Comentaris (10)

Trending