El PS denuncia que Govern mantingui edificis llogats després d’inversions milionàries per estalviar

El conseller general socialdemòcrata Jordi Font demana els contractes dels immobles fins ara ocupats per l’administració de Justícia i pel COEX

Comentaris

Jordi Font conversant amb Pere López a l'hemicicle parlamentari.
Jordi Font conversant amb Pere López a l'hemicicle parlamentari. EDUARD COMELLAS / CONSELL GENERAL

El Partit Socialdemòcrata (PS) denuncia el fet que l’administració vulgui mantenir llogats edificis que albergaven fins ara serveis o departaments que, justament, passen a ocupar nous espais que han suposat inversions multimilionàries, justament, per estalviar-se els arrendaments. “Encara no hem pres possessió dels llocs i ja tothom s’està barallant per veure què s’hi pot instal·lar i continuar pagant aquells lloguers tan estrepitosos”, es lamenta el conseller Jordi Font.

         

El parlamentari ha entrat una demanda d’informació per accedir als contractes de lloguer de l’edifici que ha albergat durant dècades la seu de la Justícia, a l’avinguda Tarragona, i del terreny que acollia les instal·lacions del COEX, a Prada Casadet. A la vegada, es demanen les darreres dues anualitats de cadascun dels lloguers. Font ha justificat la demanda pel fet que aquest any s’acaben “dues de les inversions més importants d’aquests últims temps en edificis” i que, malgrat “un dels arguments més utilitzats els últims temps per justificar les inversions multimilionàries en edificis sempre ha estat desplaçar instal·lacions existents en edificis de lloguer i posar-les en edificis de la nostra propietat” -un argument amb el que el conseller socialdemòcrata està completament d’acord-, resulta que continuaran essent arrendats per l’administració.

Comentaris (3)

Trending