El PS denuncia que l’afer del Casamanya denota la manca de previsió del Govern

La consellera general socialdemòcrata Susanna Vela sol·licita tota la documentació relativa al possible trasllat del ministeri de Medi Ambient i Agricultura a Ordino

Comentaris

Susanna Vela ha fet una demanda d'informació.
Susanna Vela ha fet una demanda d'informació. PS

El Partit Socialdemòcrata (PS) està convençut que l’enrenou generat al tomb del possible trasllat del ministeri de Medi Ambient i Agricultura a l’antic hotel Casamanya d’Ordino evidencia la manca de planificació del Govern, almenys, en l’àmbit dels equipaments públics. De fet, la consellera general Susanna Vela ha denunciat que el mateix que passa ara amb el Casamanya ja fa temps que succeeix amb Radio Andorra.

Per mirar d’aclarir la situació -que va fer entrar en un espiral de dubtes el ministre portaveu, Eric Jover, assegurant que el trasllat de Medi Ambient a Ordino no estava tancat- la parlamentària socialdemòcrata ha entrat a sindicatura, tal i com va avançar l’Altaveu, una demanda d’informació amb relació a la possible ubicació del ministeri de Medi Ambient i Agricultura al Casamanya. L’objectiu d’aquesta sol·licitud és poder valorar la previsió que té el Govern respecte a aquest edifici, ja que al grup parlamentari socialdemòcrata ha sobtat que els grups que donen suport de la majoria hagin entrat una esmena al pressupost per a destinar diners per fer aquestes anàlisis.

Una imatge de l'antic Hotel Casamanya.

Relacionat

Que allò que ‘vulgui ser’ el Casamanya no ho emboliquin els polítics

La consellera general ha demanat tota la informació relativa a l’avaluació i a les decisions preses per part de l’executiu i totes les dades aportades pel comú i pel quart d’Ordino sobre aquesta proposta. “Aquesta manera de procedir per part del Govern denota manca de previsió, que no hi ha un pla d’equipaments públics”.

Vela ha subratllat que aquesta improvisació manifesta i la incapacitat d’elaborar un pla d’equipaments públics també es pot comprovar amb el cas de Radio Andorra, pel qual els socialdemòcrates sí que han presentat un projecte per a l’equipament històric amb la finalitat de donar-li a l’Arxiu Nacional i els documents que conserva “el valor i la dignitat que es mereix aquest equipament i la ciutadania del nostre país”.

TRANSPORT DE VIATGERS

D’altra banda, el conseller general socialdemòcrata Carles Sánchez també ha entrat una demanda d’informació, en aquest cas sobre les actes de les reunions de la comissió de seguiment de les línies de transport nacional regular de viatgers. En aquest sentit, Sánchez ha  sol·licitat aquesta informació amb la finalitat de conèixer si, com estava establert, la comissió ha fet el tractament de tots els assumptes relacionats amb l’anàlisi de la marxa de la concessió.

Comentaris

Trending