Els socialdemòcrates volen explicacions de Gallardo i Rossell sobre Immigració

El grup parlamentari ha demanat als dos ministres per l’arribada dels treballadors temporers i veure quines mesures es plantegen

Comentaris

El servei d'Immigració és a l'edifici de l'Obac.
El servei d'Immigració és a l'edifici de l'Obac. Toni Solanelles

El grup parlamentari Socialdemòcrata ha anunciat que demanarà la compareixença dels ministres d’Economia i Empresa, Jordi Gallardo, i de Justícia i Interior, Josep Maria Rossell. El motiu és la situació que s’està vivint actualment al servei d’Immigració i, concretament, l’allau de temporers que està tenint el país darrerament. Per tant, es vol saber quines són les mesures que es plantegen.

El PS vol que Gallardo i Rossell compareixen en comissió legislativa, bàsicament, per poder donar explicacions al respecte. Des del grup parlamentari es vol demanar sobre la situació que es viu al departament d’Immigració amb l’arribada dels treballadors temporers per a aquest hivern i les mesures que plantegen els dos ministeris per poder recuperar la normalitat en aquest àmbit.

La petició es formularà en les properes reunions de les comissions legislatives d’Interior i d’Economia. Seran els consellers socialdemòcrates membres d’aquestes comissions que presentaran la demanda davant del respectiu president perquè es tramiti i es pugui fer la convocatòria pertinent.

Etiquetes

Comentaris (8)

Trending