Pilar Serrano acompanyarà a Montserrat Capdevila com a representant de Govern a la CASS

L'executiu, d'aquesta manera, vol aportar dos perfils diferents, però complementaris, com són el d'una economista i una exsanitària

Comentaris

Una imatge de la façana principal de la CASS.
Una imatge de la façana principal de la CASS. Toni Solanelles

El Consell de Ministres ha donat llum verda a què Pilar Serrano i Montserrat Capdevila siguin les noves representants del Govern a la Caixa Andorrana de la Seguretat Social (CASS). Dues persones amb formacions diferents, però que són complementàries. D'una banda, Capdevila amb una visió d'economista i Serrano amb la sanitària que s'uniran a Cinca, Guerrero, Risco, Ners, Tomàs i Zamora en el consell d'administració de la parapública.

Pilar Serrano acompanyarà a Montserrat Capdevila al consell d’Administració de la CASS com a noves representants del Govern. Així ho han aprovat aquesta tarda en Consell de Ministres. D'aquesta manera, Serrano i Capdevila compartiran amb la resta de membres nomenats pel Govern –Jordi Cinca i Carla Guerrero– i amb els representants electes: Montserrat Neras i Pilar Tomàs com a representants dels assalariats, Jacint Risco com a representant dels pensionistes, i Francesc Zamora com a representant dels empresaris. Amb els seus nomenaments, des de l'Executiu s'aporta a la CASS dos perfils diferents però complementaris: el d'economista i el sanitari.

Montserrat Capdevila fa un mes en la presentació del projecte d'e-sports en tan què membre de l'ACA.

Relacionat

L’economista i excònsol d’Escaldes Montserrat Capdevila es perfila com a presidenta de la CASS

Pilar Serrano va treballar al SAAS des de 1982 fins a la seva jubilació, primer com a auxiliar i després com a infermera i formadora. És diplomada en Infermeria i té diversos màsters sanitaris que van fer que ostentés diverses responsabilitats en diferents departaments de l'Hospital. A més, també va exercir la docència a la Universitat d'Andorra. Per la seva part, Montserrat Capdevila té la carrera de Ciències Empresarials i un postgrau en Fiscalitat. En la seva carrera professional ha treballat al comú d'Escaldes Engordany durant 23 anys, exercint de cònsol major i menor, d'interventora i de cap de finances i administració, així com del consell d'administració de SEMTEE.

 

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending