Montaner demana la supervisió de l'OSCE per evitar el risc de frau a les properes eleccions generals

Ha sol·licitat el control per a tots els dies de votació i pel recompte de vots a la Batllia, als comuns i a nivell del sufragi a distància

Carine Montaner sortint d'una reunió al Consell General.
Carine Montaner sortint d'una reunió al Consell General. ANDORRA ENDAVANT

La presidenta d'Andorra Endavant, Carine Montaner ha demanat a l'OSCE/ODIHR una supervisió externa per les pròximes eleccions generals per evitar un risc de frau electoral. Montaner s'ha reunit aquest dimecres amb una delegació d'aquest organisme internacional en el marc de la visita de la missió per l'avaluació de necessitats de cara als comicis.

Montaner ha demanat la supervisió per tots els dies de votació i pel recompte de vots a la Batllia, als comuns i a nivell del vot a distància. "Tenint en compte la persecució política pels que van en favor de la transparència i de la crispació política actual, pensem des d’Andorra Endavant, que seria important assegurar-se que les coses es fessin de manera ordenada i controlada per evitar trampes". 

Segons la consellera no adscrita, "els representants de l’OSCE/ODIHR no han pogut amagar la seva sorpresa pel tema del meu processament per un presumpte delicte de revelació de secret quan l’objecte del delicte són salaris públics. Des d’Andorra Endavant, pensem que aquest processament sense sentit, perseguint l’objectiu d’enfonsar-me per allunyar-la de la primera línia politica, si arribo a ser condemnada a nivell judicial". 

Creu que això podria danyar greument la imatge d’Andorra a nivell Internacional. "Podria danyar molt més Andorra a nivell Internacional que el cas del ministre Jover que no pagava els impostos de la seva societat. Recordem que el cas Jover va fer un gran rebombori mediàtic en els països veïns. Creiem que la classe politica andorrana hauria d’aturar aquestes “rabietes” de pati d’escola” i focalitzarse en els problemes reals dels ciutadans que s’estan gangrenant dia rere dia".

Etiquetes

Comentaris (15)

Trending