Montaner-Amador-Monteagudo són el triumvirat que liderarà Andorra Endavant

La formació impulsada per la consellera general ara no adscrita es posarà en marxa de manera formal la segona quinzena de setembre

Noemí Amador, Marcos Monteagudo i Carine Montaner, dirigents d'Andorra Endavant.
Noemí Amador, Marcos Monteagudo i Carine Montaner, dirigents d'Andorra Endavant. ANDORRA ENDAVANT

La formació impulsada per l’ex-consellera general de Terceravia i actualment parlamentària no adscrita Carine Montaner es posarà en marxa de manera formal la segona quinzena de setembre. Ho farà amb un nucli dur d’únicament tres persones: la pròpia Montaner que exercirà la presidència d’Andorra Endavant, que és la denominació que ha adoptat l’organització política; Noemí Amador, que en serà la vicepresidenta; i el jove escaldenc Marc Monteagudo, que serà el secretari general.

La parlamentària que s’ha significat els darrers temps pel seu constant qüestionament de la gestió realitzada per l’administració en relació amb la pandèmia ha volgut tallar de rel les especulacions sobre la seva formació, que té la intenció d’entrar formalment els estatuts a Govern a partir del 2 de juliol. Durant l’estiu Andorra Endavant espera rebre el vist-i-plau de l’administració i, quan aquest arribi, que es preveu que sigui durant el setembre, a final de mes es farà la presentació oficial amb un acte públic que haurà de seguir els protocols sanitaris escaients.

Montaner ha explicat que serà llavors quan es presentarà també la secció jove de la formació i s’activarà la pàgina electrònica de la formació. A partir d’aquella data es posaran en marxa, també, les comissions sectorials de què pensa disposar el partit i es donarà el tret de sortida per a la configuració dels diferents grups parroquials. Fins llavors, assegura la consellera, només tres persones lideren sense discussió Andorra Endavant.

La parlamentària és la líder indiscutible de la iniciativa. La vicepresidenta és una professora d’anglès a l’Escola andorrana de segona ensenyança d’Ordino que havia tingut alguna petita incursió política amb Terceravia. Noemí Amador, de 38 anys, vídua i mare d’un nen de cinc anys, va liderar la territorial de Terceravia a Ordino en les darreres eleccions generals. De la seva banda, el secretari general serà Marc Monteagudo, de 34 anys i que regenta una gestoria i que segons la pròpia formació és un “empresari d’èxit molt conegut a Escaldes i que no ha fet mai política”.

Comentaris (2)

Trending