Marsol assegura estar centrada en el comú i no pensar en les eleccions

La cònsol major d’Andorra la Vella recorda que les generals “encara estan lluny” i que, en tot cas, si arriba la proposta de saltar a les llistes s’ho plantejarà llavors, però no pas ara

El cap de Govern, Xavier Espot, amb Conxita Marsol i Roser Suñé.
El cap de Govern, Xavier Espot, amb Conxita Marsol i Roser Suñé. Bru Noya

Conxita Marsol assegura està únicament i exclusivament centrada en la seva feina al capdavant del comú d’Andorra la Vella. Per tant, assegura que, per ara, no vol ni sentir a parlar d’abandonar la corporació per presentar-se a les pròximes eleccions generals. En tot cas, si la proposta de saltar a les llistes acaba arribant, serà llavors quan reflexioni, s’ho plantegi i prengui alguna decisió.

En ser preguntada directament per si hi ha la possibilitat de ser candidata a les pròximes generals, que com a tot tardar haurien de celebrar-se a inicis de la primavera del 2023, ha volgut recordar que “encara falten molts dies” i ha assegurat que “no hi ha res”. Així, ha afirmat que “jo estic centrada a la meva feina; sóc la cònsol major d’Andorra la Vella”.

Per tant, “ara no m’ho plantejaré; si arriba, ja ho faré”. Marsol s’ha limitat a dir que “ara no vull ni pensar-hi” tot remarcant que “està lluny”. A banda, ha remarcat que “tampoc és evident” que arribi aquesta proposta. De fet, ha recordat que “és una qüestió que decidirà el partit”.

El que sí que ha deixat clar Marsol és que l’actual càrrec l’omple. I molt. “M’agrada molt treballar per aquesta parròquia i ho continuaré fent”, ha comentat. Cal recordar que el seu segon mandat s’ha d’allargar fins al desembre el 2023, és a dir, mesos més tard de quan, a tot tardar, han de celebrar-se els comicis generals.

Comentaris (13)

Trending