Marsol anirà a les generals i el partit decidirà si ho fa a la llista parroquial o a la nacional

La cònsol major d'Andorra la Vella afirma que David Astrié seria un bon substitut i espera que els consellers avalin el seu nomenament

Comentaris

Conxita Marsol, de vermell, al centre de la imatge.
Conxita Marsol, de vermell, al centre de la imatge. TONY LARA / COMÚ ANDORRA LA VELLA

La cònsol major d'Andorra la Vella, Conxita Marsol ha dit aquest dimecres que ja pres la decisió de cara a les pròximes eleccions generals i que s'haurà d'esperar a diumenge, el dia que Demòcrates farà públiques les llistes, per saber-la. Marsol ha afegit que està a disposició del partit que haurà de decidir si forma part de la candidatura territorial o de la nacional.

Conxita Marsol ha indicat que  “jo ja estic decidida, però som un partit i ho hem de decidir entre tot" i després en to de broma ha afegit que "potser al final dono la sorpresa i em quedo al comú". La cònsol major també ha tingut paraules d'elogi per al cònsol menor que es perfila com el seu substitut i espera que la resta de consellers avalin el seu nomenament. "Per lògica és normal que vagi pujant", ha dit.

Marsol ja ha fet arribar al partit les seves intencions i ara espera la resposta. Ha reiterat que "no tot depèn de mi". Així, ha explicat que caldrà esperar "a tancar-ho entre tots perquè formo part d’un partit i entre tots hem de parlar i hem d’acabar de prendre les decisions que considerem més necessàries pel bé del país i pel bé del nostre partit".

Demòcrates celebra aquest diumenge un congrés al Centre de Congressos d'Andorra la Vella on validarà la candidatura nacional i les parroquials.

 

Comentaris (27)

Trending