Maria Nazzaro, nova coordinadora de la Joventut Socialdemòcrata d’Andorra

Relleva Joao de Melo al capdavant de la branca juvenil del PS i estarà acompanyada per Tomàs González com a secretari i Emma Juan Salazar com a tresorera

Comentaris

La nova junta de la JSA.
La nova junta de la JSA. PS

La Joventut Socialdemòcrata d’Andorra (JSA), la branca juvenil del PS, ha renovat la seva junta. Maria Nazzaro s’ha convertit en la nova coordinadora de l’entitat, agafant d’aquesta forma el relleu de Joao de Melo. El secretari serà Tomàs González i Emma Juan Salazar, la nova tresorera.

La JSA ha renovat la seva direcció i Nazzaro, licenciada en Treball Social per la Universitat Rovira i Virgili i amb un màster en Treball Social Sanitari a la Universitat Oberta de Catalunya, va ser escollida com a nova coordinadora. Substitueix d’aquesta forma Joao de Melo, que estava al càrrec des del 2019.

Nazzaro es converteixen la primera dona que ocupa el càrrec. “Confio i crec en la política com a generadora de canvis i benestar social. Estic com a coordinadora per a tots perquè sóc de la ferma idea que junts som millors”, ha comentat.

En la direcció de la JSA també entra Tomàs González Martínez, de 30 anys, que ha assolit el càrrec de secretari. Per la seva banda, Emma Juan Salazar és la nova tresorera.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending