El PS es mostra crític amb els nomenaments al Tribunal de Comptes i l’Agència de Protecció de Dades

El president socialdemòcrata ha assenyalat que el partit no ha signat la candidatura de l’APDA per “diferència de criteris”, reclamant que es requereixen més “perfils tècnics”

Comentaris

El president del grup parlamentari socialdemòcrata, Pere López.
El president del grup parlamentari socialdemòcrata, Pere López. ALTAVEU

El president socialdemòcrata, Pere López, s’ha mostrat reticent als nomenaments que es faran el proper dijous durant la sessió al Consell General pel que fa al Tribunal de Comptes i a l’Agència de Protecció de Dades (APDA). En una entrevista a Ràdio Nacional d’Andorra, López ha assenyalat la necessitat de requerir “perfils tècnics” a pròxims nomenaments i l’oposició del PS a la candidatura de Resma Punjabi per “diferència de criteri”.

López ha afirmat que, aquests dos nomenaments ja haurien de ser a persones que tinguessin un perfil específic, i “no a gent de confiança o militants de partits polítics que no compleixen els requisits sol·licitats”. Però, sembla que el malestar ve, majoritàriament, per la candidatura a l’APDA, més que no pas per la del Tribunal de Comptes. El president socialdemòcrata ha subratllat la seva “sorpresa” perquè Ciutadans Compromesos no hagi signat la candidatura.

Les reunions entre els tres grups parlamentaris han estat tenses.

Relacionat

El repartiment de ‘cromos institucionals’ desgasta la coalició governamental

Tot i això, ha sigut crític amb el nomenament que es farà a l’APDA, amb l’esmentada Punjabi, i que el Partit Socialdemòcrata (PS) no ha signat tampoc. López ha assenyalat que es té “una diferència de criteri tant en relació al procediment que s’ha seguit i a què la persona proposada compleixi els requisits necessaris per a aquest lloc”.

A la mateixa entrevista, López ha tractat temes diversos, com la Llei del Codi de Família, per a la qual es crearà un grup de treball dintre del PS per acabar de presentar les esmenes. També ha parlat sobre la situació a la Vall del Madriu, que ha explicat que, al seu parèixer, la problemàtica no prové per l’accés rodat sinó per una hipotètica normativa de construcció de noves bordes, que consta dins l’acord entre els quatre comuns.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending