Higini Cierco regularitza la seva afiliació a Liberals

L’empresari mai no s’havia donat de baixa de la formació però no estava al corrent de les quotes, situació que va resoldre el dia abans que tanqués el termini per a la presentació de candidats per a primàries

Comentaris

Rètol de Liberals.
Rètol de Liberals. Toni Solanelles

L’empresari Higini Cierco Noguer està degudament afiliat a Liberals. Després d’un estira-i-arronsa amb la formació que fins i tot ha portat a demanar l’empara dels tribunals, finalment ha resultat, segons fonts properes a la formació liberal, que Cierco ja era militant del partit. L’únic que no estava al corrent de pagament de les quotes, una situació que es va regularitzar dilluns passat, just un dia abans que es tanqués el període per presentar candidats a les primàries.

Diversos integrants de la família Cierco havien sol·licitat l’afiliació a la formació, una petició que es va refusar, suposadament, després que ho acordes el comitè parroquial d’Andorra la Vella. La desestimació és una evidència més del desordre que hi ha a Liberals en relació amb el llistat de militants i el seu control. Higini Cierco mai no s’havia donat de baixa del partit i tampoc ningú li havia reclamat les quotes.

Davant la voluntat de voler participar, activament o passivament, del procés intern d’elecció de candidat, l’empresari dilluns de la setmana passada va regularitzar la seva situació esdevenint així militant de ple dret. De fet, Higini Cierco ja va formar part el 2005 del pòquer d’aspirants a liderar la formació i agafar el relleu de Marc Forné. Els candidats eren l’esmentat Cierco, Enric Pujal, Juli Minoves i Albert Pintat, que finalment va ser l’escollit.

Comentaris (2)

Trending