Gallardo dona per tancada la crisi a Liberals i espera que el partit continuï aportant “estabilitat”

El president de la formació recorda que ja hi ha un candidat que “està preparant el que li toca preparar” i que està fent els contactes pertinents amb persones i formacions que són properes i altres que no

El ministre i president liberal Jordi Gallardo a AINA.
El ministre i president liberal Jordi Gallardo a AINA. Toni Solanelles

El ministre de Presidència i Economia i president de Liberals d’Andorra, Jordi Gallardo, ha donat aquest divendres per tancada la crisi viscuda a la formació arran del procés de primàries i ha assegurat que “el partit està bé” i “expectant” de poder continuar contribuint “a fer créixer el país i a donar estabilitat”.

Gallardo s’ha reincorporat fa pocs dies a la feina després d’unes setmanes de vacances i ara està totalment implicat, “amb voluntat i ganes” de contribuir en les decisions governamentals que s’han d’adoptar des d’ara i fins a final de legislatura. “S’ha de treballar de manera transversal”, ha recordat després de compartir dinar amb altres membres de Govern i amb monitors d’AINA i participants en les colònies que s’hi fan.

El president liberal ha assegurat que “el partit està bé”, que “s’ha fet el procés que tocava de fer primàries i ara tenim un candidat que està preparant el que li toca preparar tenint en compte l’època de l’any en què estem, que és estiu i vacances”. En tot cas, ha deixat clar que Josep Maria Cabanes ha mantingut i està mantenint “contactes” amb diversos actius polítics, propers ideològicament i més allunyats. En tot cas, ha indicat Gallardo, el partit està “expectant” pel paper que hagi de jugar i intentar poder participar en el procés de creixement del país i “donar estabilitat”.

Comentaris (3)

Trending