Espot afirma que no avançarà les eleccions generals

El cap de Govern afirma que completarà la legislatura perquè han de complir el programa i que encara hi ha coses pendents

Comentaris

Xavier Espot durant la seva visita al Centre de Formació Professional de la Massana.
Xavier Espot durant la seva visita al Centre de Formació Professional de la Massana. SFGA/ C.ESTEVE

El cap de Govern, Xavier Espot ha afirmat aquest dimarts que pensa completar la legislatura i ha negat que vulgui avançar les eleccions. "Acabarem la legislatura. És de quatre anys. Les legislatures no són particularment llargues si les comparem amb altres països", ha dit. "Tenim un programa de govern molt ambiciós i hi ha aspectes que encara no s'han desenvolupat".

Espot només ha manifestat que s'avançarien les eleccions "si hagués una circumstància extraordinària". El cap de Govern també ha subratllat que "no cal fer les eleccions just quan es compleixin quatre anys. "Hi ha un marge d'un, dos o tres mesos i això entraria dins de la més absoluta normalitat". Ha conclòs afirnant que "no he pensat en cap moment en un avançament, i espero que no tingui lloc perquè voldrà dir que les coses van a bon port i a bon ritme".

Les eleccions s'haurien de fer com a data límit, l'abril del 2023 i Espot no s'ha volgut pronunciar sobre una possible incorporació de la cònsol major d'Andorra la Vella, Conxita Marsol a la llista nacional de Demòcrates. L'any vinent també s'ha de fer els comicis comunals que serien durant el mes de desembre.

 

Etiquetes

Comentaris (8)

Trending