Els escindits liberals es posen en ‘Acció’ en vista a crear un nou moviment polític

Registren una denominació -Acció per Andorra- que inicialment no pensen usar en la seva integritat

Comentaris

Eva López, Marc Magallón, Judith Pallarés, Ferran Costa i Sílvia Ferrer durant la compareixença.
Eva López, Marc Magallón, Judith Pallarés, Ferran Costa i Sílvia Ferrer durant la compareixença. Toni Solanelles

“Influència d’una cosa en una altra, efecte produït per l’activitat d’una cosa en una altra.” Aquesta és la primera accepció que contempla el diccionari de la llengua catalana en relació al terme ‘Acció’. Aquest terme fonamentarà la “marca principal” del nou moviment polític que estan gestant els escindits liberals, que actualment constitueixen la totalitat del grup parlamentari que fins fa poc estava a l’aixopluc del partit que actualment lideren Jordi Gallardo i Josep Maria Cabane

Encara és aviat saber si Judith Pallarés, Ferran Costa i companyia acudiran en solitari a les properes eleccions generals, probablement no ho facin tot sols. Però sí que estan articulant un moviment, que encara cal veure com es concreta del tot, per ordenar les idees i posar les cartes sobre la taula en vista a poder iniciar eventuals contactes i converses amb altres moviments o persones. Tot és molt incipient, però, hi ha diversos moviments que estan en l’aire.

El que és clar és que els escindits liberals volien registrar la marca Acció i se’ls ha denegat per ser un terme massa global i inconcret. Per això finalment ha estat registrada la denominació Acció per Andorra tot i que, en principi, aquest nom no s’utilitzarà públicament. En tot cas, només a nivell legal i administratiu. El terme, la crida que realment vol usar aquest moviment, és del d’Acció.

Comentaris (6)

Trending