Demòcrates deixa oberta la llista de Sant Julià sense esmentar possibles noms dels suplents

La reunió d'aquest dimarts només serveix per confirmar que Helena Mas i Joan Antoni León encapçalaran la parroquial i que Carol Puig estarà a la nacional i es vol que els números 3 i 4 lauredians formin part del comitè executiu local

Comentaris

Una imatge de la reunió d'aquest dimarts del comitè de Demòcrates de Sant Julià amb els dirigents nacionals de la formació.
Una imatge de la reunió d'aquest dimarts del comitè de Demòcrates de Sant Julià amb els dirigents nacionals de la formació. DEMÒCRATES

El comitè parroquial de Demòcrates de Sant Julià de Lòria s'ha reunit aquest dimarts per tancar la llista territorial que encapçalaran Helena Mas i Joan Antoni León. Tot i que hi havia una proposta de noms, aquests no s'han arribat ni a posar sobre la taula. Els números 3 i 4 de la candidatura poden tenir un paper rellevant si mai el partit taronja revalida la seva victòria del 2019 i Mas i León tornen a ocupar un càrrec a Govern. D'aquesta manera els suplents es convertirien en consellers generals.

La reunió dels demòcrates lauredians ha tingut lloc a la seu central del partit, a Escaldes-Engordany i ha estat presidida pel cap de Govern en funcions i màxim dirigent del partit, Xavier Espot i el secretari general, Jaume Serra. S'han confirmat els dos primers de la llista parroquial -Helena Mas i Joan Antoni León-, i la representant laurediana a la nacional que serà Carol Puig .Aquest nom ja va suscitar recels i queixes per part d'algun integrant del comitè parroquial i amb els suplents es vol filar molt prim.

Tant que la direcció del partit ha demanat que siguin membres de l'executiva de Sant Julià, requisit que només compleix un dels noms que es volia proposar aquest dimarts. La cúpula taronga laurediana està formada per Eugeni de Santiago, Toni Castro, Genís Maezo, Paqui Barbero, Sandra de la Rosa, Quim Barrabés, Anahí Sánchez, Meri Teruel, Joan Gómez, Julià Tomàs i Agustí Boldú.

Eugeni de Santiago, president del comitè local de Demòcrates a Sant Julià, durant una roda de premsa.

Relacionat

El comité de Demòcrates a Sant Julià ha d’escollir uns suplents amb rang de titulars

Els reunits mantindran una nova trobada per tancar la llista que han de presentar la setmana vinent. La reunió d'aquest dimarts ha comptat amb la presència de Carles Àlvarez Marfany, Gilbert Saboya i Ladislau Baró.

Comentaris (3)

Trending