El debat a la totalitat del Pressupost es farà el pròxim dia 17

El ministre Eric Jover compareix aquest dijous a la comissió legislativa de Finances per exposar el projecte de llei

Comentaris

Jover lliura el projecte de pressupost a la síndica Roser Suñé.
Jover lliura el projecte de pressupost a la síndica Roser Suñé.

La Junta de Presidents reunida aquest dimarts ha acordat que el dijous 17 de novembre es debatin les esmenes a la totalitat al projecte de llei de Pressupost per l'exercici 2023 presentades pels grups parlamentaris de Terceravia i el Partit Socialdemòcrata (PS). Aquest dijous, el ministre de Finances, Eric Jover compareix a la comissió legislativa de Finances i Pressupost per exposar el projecte de llei.

També s’ha acordat mantenir la reserva dels dies 24 de novembre, 1 i 22 de desembre i 19 de gener, per a tractar les iniciatives que estiguin disponibles pel Ple. Així mateix, es manté la reserva dels dies 15 de desembre i 12 de gener per a celebrar sessions de preguntes al Govern amb resposta oral (sessions de control).

Durant la reunió s’ha determinat designar competent a la Comissió Legislativa de Política Territorial, Urbanisme i Medi Ambient la Proposició de llei de modificació de la Llei 8/2005, del 21 de febrer, dels agents de circulació comunals, a la Comissió Legislativa de Finances i Pressupost el Projecte de llei d'auditoria de comptes del Principat d'Andorra, i per últim designar a la Comissió Legislativa d’Economia el Projecte de llei de mesures per respondre a les situacions de crisi energètica.

 

 

Comentaris

Trending