El debat d’orientació política tindrà lloc els dies 12, 13 i 14 de juny

El dimissionari director de l’Institut Nacional de l’Habitatge, Josep Maria Pla, ha demanat comparèixer davant la Comissió Legislativa d’Economia per presentar la memòria d’activitats del 2023 i els projectes en curs

Un moment de la reunió de la Junta de Presidents d'aquest dimarts.
Un moment de la reunió de la Junta de Presidents d'aquest dimarts. Consell General

Ja es coneix la data del debat d’orientació política. La Junta de Presidents ha decidit que tingui lloc els dies 12, 13 i 14 de juny. El primer dia hi haurà la intervenció del cap de Govern. El segon, la rèplica dels grups parlamentaris i el debat i el tercer es votaran les propostes de resolució. D’altra banda, el director de l’Institut Nacional de l’Habitatge, Josep Maria Pla ha demanat comparèixer davant de la Comissió Legislativa d’Economia per presentar la memòria d’activitats del 2023 i els projectes en curs. Servirà de comiat i per explicar els motius també de la seva dimissió.

El debat d’orientació política tindrà lloc els dies 12, 13 i 14 de juny. Així ho ha acordat la Junta de Presidents en la reunió celebrada aquesta tarda i que ha comptat amb la presència del cap de Govern, Xavier Espot. Precisament, serà ell qui obri el debat amb la seva intervenció que no tindrà límit de temps. Serà el dimecres 12 a les 16 hores. L’endemà a les 9.30 hores serà el torn dels grups parlamentaris que tindran 30 minuts per a la rèplica i 9 el conseller general no adscrit, Víctor Pintos. A la tarda és quan hi haurà el debat i el divendres dia 14 es votaran les propostes de resolució.

D’altra banda, la subsíndica general, Sandra Codina, ha informat que l’encara director de l’Institut Nacional de l’Habitatge, Josep Maria Pla, ha demanat comparèixer davant la Comissió Legislativa d’Economia per presentar la memòria d’activitats del 2023 i els projectes en curs. Servirà, segurament, per poder-se acomiadar i explicar els motius de la seva dimissió.

Finalment, s’han fixat les dades de les sessions de Consell General, tant de control com ordinàries fins al final d’aquest període de sessions. La darrera serà l’11 de juliol, mentre que el dia 25 d'abril es votarà la presa en consideració de la proposició de llei del Raonador del Ciutadà i la llei del català.

Comentaris

Trending