El debat d’orientació política se celebrarà el 12 i 13 de setembre

S’ha sol·licitat a la Comissió Permanent la celebració una sessió extraordinària del Consell General per tractar diversos projectes de llei, com el de funció pública, i la Proposició de llei qualificada de la persona i de la família

La sala del Consell General.
La sala del Consell General. Consell General

La Junta de Presidents ha celebrat aquest dilluns una reunió on s’ha determinat la data del debat d’orientació política, que finalment tindrà lloc els dies 12 i 13 de setembre. Durant aquesta sessió també s’ha acordat sol·licitar a la Comissió Permanent la celebració d’una sessió extraordinària del Consell General per al pròxim 21 de juliol per tractar diversos projecte de lleis, com el de funció pública, i la Proposició de llei qualificada de la persona i de la família.

El passat mes de setembre de 2021 el debat d’orientació pública es va celebrar durant tres jornades que van ser maratonianes. Aquest any, i segons s’ha informat des de la Junta de Presidents, conformada per tots els grups parlamentaris, serà únicament en dos dies. Concretament, el 12 i 13 de setembre.

En aquesta trobada també s’ha acordat sol·licitar a la Comissió Permanent la celebració d’una sessió extraordinària del Consell General el proper dia 21 de juliol, a les 9:30 h. Concretament, es vol tractar el Projecte de llei de modificació de la Llei 1/2019, del 17 de gener, de la funció pública, la Proposició de llei qualificada de la persona i de la família i el Projecte de llei per al desenvolupament i la diversificació dels sectors ramader i agrícola.

Així mateix, també s’ha determinat designar competent a la Comissió Legislativa de Finances i Pressupost per a conèixer el Projecte de llei d’actuacions urgents en matèria de desenvolupament econòmic, d’habitatge i d’educació, i de desenvolupament dels sistemes d’informació. També s’ha realitzat el mateix procediment amb la Comissió Legislativa d’Economia envers el Projecte de llei de modificació de la Llei 10/2012, del 21 de juny, d’inversió estrangera al Principat d’Andorra.

Comentaris

Trending