David Pérez assumeix la coordinació del comitè parroquial del PS a Escaldes

El cap de llista de la territorial escaldenca en les darreres eleccions generals relleva Dolça Fajardo i amb la seva elecció per unanimitat s’inicia la reactivació dels grups locals en vista a les comunals

Comentaris

David Pérez en un acte electoral.
David Pérez en un acte electoral. Toni Solanelles

El cap de llista de la territorial socialdemòcrata a Escaldes-Engordany en les darreres eleccions generals, David Pérez, assumirà la coordinació del comitè parroquial. Pérez agafa el relleu de Dolça Fajardo i assumeix d’aquesta manera més protagonisme en l’entramat d’un Partit Socialdemòcrata (PS) en plena reconstrucció

Amb aquest nou nomenament, que compta amb el suport unànime dels membres del comitè local, s’inicia el treball per assolir un dels objectius principals de la nova executiva del Partit Socialdemòcrata com és la reactivació dels comitès locals a totes les parròquies. Amb tot, però, caldrà treballar de valent tant a Canillo com a la Massana perquè tot i haver-hi militants -i en el segon cas, amb una nodrida representació al comitè directiu de la formació- no hi ha grup parroquial organitzat.

“Que el David sigui coordinador del comitè local és un encert i un orgull pel PS. La seva voluntat de fer d’Escaldes-Engordany una parròquia millor i les seves ganes de treballar amb tot l’equip escaldenc és una molt bona notícia per al nostre partit. Estem molt contents de començar aquesta reactivació de la feina dels comitès locals amb la seva presència”, ha afirmat el president socialdemòcrata, Pere Baró, en relació amb el nou coordinador escaldenc.

L’excandidat i cap de la darrera llista escaldenca de PS SDP +, de 49 anys, se suma així a la resta de coordinadors parroquials del Partit Socialdemòcrata com són Marta Pujol -Encamp-, Tomàs Riart -Ordino-, Sergi González -Andorra la Vella- i Àlex Alís -Sant Julià de Lòria-. En aquests darrers quatre casos, tots continuen en el lloc on ja estaven.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending