El Consell General celebrarà el debat d’orientació política del 15 al 17 de setembre

Abans de tancar l’actual període de sessions, la cambra encara té dues intenses jornades els propers dijous, entre altres coses per aprovar la declaració d’interès nacional del projecte de Grifols

Comentaris

El ple del Consell General es reunirà els dos propers dijous.
El ple del Consell General es reunirà els dos propers dijous.

Els presidents dels diferents grups parlamentaris han establert avui, de comú acord amb els representants del Govern, que del 15 al 17 de setembre, en tres jornades que resultaran mataronianes segurament, se celebri el debat d’orientació política. Així ho ha establert la junta de presidents, que ara no preveu tornar-se a reunir fins una setmana abans, justament, del debat.

En el decurs de la reunió s’ha determinat designar competent a la comissió Legislativa d’Afers Socials i Igualtat per a conèixer el projecte de llei del Pla d’estadística 2022-2025, designar a la comissió Legislativa de Política Territorial, Urbanisme i Medi Ambient per a conèixer el projecte de llei d’Economia Circular (LEC), designar a la comissió Legislativa d’Economia per a conèixer el projecte de llei per a l’adaptació de la societat pública Centre de Tractament de Residus d’Andorra, SA com a instrument de gestió directa i per últim, designar la comissió Legislativa d’Educació, Recerca, Cultura, Joventut i Esports per a conèixer el proposició de llei de taxes de l'Agència de Qualitat de l'Ensenyament Superior d’Andorra.

També s’ha acordat celebrar una sessió ordinària del Consell General els propers dies 8 i 15 de juliol, a partir de les 4 de la tarda cada jornada, per tractar les iniciatives que estiguin disponibles pel ple. Per al segon dels dies s’hauria de debatre i aprovar la declaració com a interès nacional del projecte de Grifols. L’expedient l’hauria d’acordar aquest divendres el Govern i l’hauria de tramitar entre aquest mateix divendres i dilluns cap a la cambra parlamentària.

 

Comentaris

Trending