Concòrdia vol saber les mesures que s’haurien de prendre per prevenir eventuals restriccions d’aigua

La formació liderada per Cerni Escalé també demana pel calendari de divulgació i votació de l’acord d’associació amb la Unió Europea i la creació de l’agència tributària única

Comentaris

El president del grup parlamentari de Concòrdia, Cerni Escalé.
El president del grup parlamentari de Concòrdia, Cerni Escalé. Consell General

El grup parlamentari de Concòrdia ha entrat quatre preguntes orals per la pròxima sessió de control. Una d’elles fa referència a la planificació i a les accions per garantir la sostenibilitat hídrica. El conseller genera, Jordi Casadevall vol saber quan preveu l’executiu tenir la Llei de l’aigua i les mesures que s’haurien de prendre per prevenir eventuals restriccions.

Casadevall exposa que “l’aigua és un recurs cada vegada més preuat a Andorra” i, per aquest motiu, destaca la necessitat d’una Llei de l’aigua per afrontar els desafiaments de sequeres i altes temperatures. Per aquest motiu, demana quan preveu Govern tenir enllestit el projecte de llei. Així mateix, vol saber les mesures que s’haurien de prendre per prevenir eventuals restriccions en els pròxims mesos, vista la manca de precipitacions i de neu.

D’altra banda, el president del grup parlamentari, Cerni Escalé, vol saber el calendari de divulgació i votació de l’acord d’associació amb la Unió Europea. També demana si l’executiu ha dut a terme un full de ruta per la creació d’una agència tributària única.

Finalment, el conseller general, Pol Bartolomé pregunta sobre l’ampliació de la depuradora de Sant Julià de Lòria davant el creixement demogràfic i el canvi climàtic.

Comentaris (1)

Trending