Concòrdia demana al Govern les solucions que explora pels problemes de mobilitat

La principal formació de l’oposició també ha entrat una pregunta sobre les mesures que preveu el ministeri de Salut per millorar les condicions laborals del personal sanitari

Comentaris

La presidenta suplent del grup parlamentari de Concòrdia, Núria Segués.
La presidenta suplent del grup parlamentari de Concòrdia, Núria Segués. Concòrdia

El grup parlamentari de Concòrdia ha entrat dues noves preguntes a Sindicatura perquè el Govern les respongui oralment en la pròxima sessió de control. Estan relacionades amb la mobilitat i el Servei Andorrà d’Atenció Sanitària.

La presidenta suplent i consellera general, Núria Segués vol saber quines solucions explora el Govern per donar resposta als problemes de mobilitat, recordant que es va teixir una estratègia nacional amb accions a desenvolupar fins al 2030 i que recentment s’ha engegat un procés participatiu sobre el transport públic i la mobilitat sostenible.

D’altra banda, també demana per les mesures que preveu el ministeri de Salut per millorar les condicions laborals del personal sanitari, tenint en compte que han perdut atractiu en comparació amb els països veïns com França i Espanya, i que això dificulta trobar professionals qualificats en les diferents especialitats mèdiques.

Comentaris (2)

Trending