Els Ciutadans Compromesos ‘més taronges’ avisen els simpatitzants que “no us relaxeu”

Carles Naudi, que farà llista a la Massana amb David Montané, Natàlia Cusnir, Meritxell Ribera i Jan Visent, assegura que “no anem gens sobrats”

Els candidats de Ciutadans Compromesos i Demòcrates a la Massana després de ser presentats.
Els candidats de Ciutadans Compromesos i Demòcrates a la Massana després de ser presentats. Toni Solanelles

“No anem gens sobrats.” “No escatimeu esforços.” “No us relaxeu.” Són tres de les arengues que ha deixat anar el cap de la llista territorial que configuren a la Massana, de manera conjunta, Ciutadans Compromesos (CC) i Demòcrates, Carles Naudi. Juntament amb David Montané, Meritxell Ribera i Jan Visent configuren la primera llista que s’ha presentat públicament. Ho han fet amb optimisme, però també conscients que seran uns comicis “molt durs”.

En un restaurant del Prat del Colat, i després que Ciutadans Compromesos fessin una assemblea per validar els seus candidats, s’hi ha afegit una representació demòcrata encapçalada pels fins ara consellers generals David Montané, que és el número 2 de la llista, i Ester Molné. Compromesos i taronges s’han barrejat per presentar en un acte més simbòlic que res més la candidatura.

Dos homes amb experiència al Consell -Naudi i Montané-, una exconsellera comunal com Cusnir i dos suplents més que aporten saba nova. En representació dels demòcrates Meritxell Ribera, de família tradicionalment involucrada en política, i el jove Jan Visent, “amb molts ganes d’involucrar-se” segons que ha explicat Naudi.

Raül Ferré, al quart lloc, i Manel Linares, al vuitè, seran els representants de CC a la nacional de Demòcrates

Amb l’excònsol David Baró com a mestre de cerimònies -serà un dels presentadors de la llista-, també s’han anunciat els dos representants de CC a la llista nacional demòcrata. Raül Ferré ja era clar que ocuparà el quart lloc. Manel Linares serà el vuitè i, en cas que governés la formació taronja, està pràcticament decidit que Linares s’asseuria al Consell General, d’on sembla que no es mouran de cap de les maneres, si guanyen l’escó, ni Naudi ni Montané.

Del primer candidat de la llista territorial han sortit les arengues als simpatitzants i afiliats dels uns i dels altres que omplien bona part del menjador del restaurant, mig centenar llarg de persones. “Poseu-m’hi el coll”, ha emfatitzat Naudi que ha ‘exigit’ vint vots per cap. També ha demanat el suport dels presents a la llista nacional de Demòcrates i ha advertit en aquest marc que seran uns comicis “molt durs”.

Més pausadament, David Montané, ja després de l’acte, ha explicat que esperen dues candidatures adversàries, la d’Acció i la d’Andorra Endavant. I ha reconegut que és molt diferent anar a la llista nacional com ell va fer al 2019 que concórrer als comicis des de la parroquial. També ha destacat que dos aspectes clau a nivell programàtic seran el desviament de la Massana i trobar una utilitat per a Casa Parramon.

Comentaris (23)

Trending