Ciutadans Compromesos arranca formalment com a partit amb mig centenar d’afiliats

Carles Naudi i Olga Molné lideraran la formació, que busca una aliança global amb Demòcrates en vista a les properes eleccions generals

Un acte electoral de Ciutadans Compromesos.
Un acte electoral de Ciutadans Compromesos. CC

Ciutadans Compromesos (CC), la formació parroquial massanenca, s’ha posat en marxa ja formalment com a partit amb mig centenar d’afiliats i buscant sumar més incorporacions abans de negociar una més que plausible aliança amb Demòcrates en vista a les eleccions generals properes. Carles Naudi i Olga Molné lideren la formació, almenys en aquest tram inicial de camí.

CC tenia una junta fundacional que s’ha transformat ja en un comitè executiu després de l’assemblea constituent que es va celebrar la setmana passada. Naudi, conseller general i president del grup parlamentari abanderat per la formació, i Molné, cònsol major de la Massana, ja eren les dues cares visibles de la junta fundacional. Ara són president i vicepresident d’un comitè executiu que completen Jessica Obiols, Jacob Gonzalez, Guillem Areny, Cristina Romero, Jordi Verdaguer i Guillem Escabrós.

L’assemblea va servir per elegir l’executiva, ratificar els estatuts i, formalment, constituir un partit que nascut en l’àmbit parroquial té una vocació general, atès que la llei de partits no fa cap diferència quant a la territorialitat. “Des de Ciutadans Compromesos seguim endavant per contribuir a fer avançar el nostre estimat país en aquests moments tan complicats”, s’assegura des de la formació, que convida a l’afiliació d’aquells que ho vulguin.

El president i líder de Demòcrates, Xavier Espot, alhora candidat a la reelecció, ja va admetre al seu dia, en anunciar que optaria a continuar governant el país, que tenia com a intenció establir acords amb formacions d’àmbit parroquial. I va citar obertament Ciutadans Compromesos. Des del partit massanenc també hi ha la voluntat, almenys, d’arribar a acords. Les negociacions formals s’haurien d’iniciar a partir d’ara, quan CC ja és partit oficialment.

Etiquetes

Carles Naudi, segon per la dreta, conversant amb diversos ministres de DA i Liberals.

Relacionat

Ciutadans Compromesos encara no ha mantingut cap contacte formal per aliar-se amb Demòcrates

Comentaris (6)

Trending