Ciutadans Compromesos encara no ha mantingut cap contacte formal per aliar-se amb Demòcrates

El partit presidit provisionalment per Carles Naudi té constituïda una petita comissió per avaluar possibles pactes amb altres formacions

Carles Naudi, segon per la dreta, conversant amb diversos ministres de DA i Liberals.
Carles Naudi, segon per la dreta, conversant amb diversos ministres de DA i Liberals. CC

Ciutadans Compromesos (CC) està formalment constituït com a partit polític des del juliol. Però més enllà de l’activitat que duen a terme els càrrecs electes de la formació, que són el gros del grup, no ha fet cap altra feina orgànica. De fet, la formació massanenca encara no ha mantingut cap contacte formal amb Demòcrates per avaluar una possible aliança pre-electoral en vista als propers comicis generals del primer quadrimestre del 2023.

En puresa, el partit massanenc -malgrat que a nivell legal no té un abast territorial limitat- té constituïda una petita comissió de treball per avaluar possibles pactes amb altres formacions. Vist el treball governamental dels darrers tres anys llargs, però, la prioritat és la formació taronja i, de fet, el president demòcrata i cap de Govern, Xavier Espot, ja va assegurar després del congrés on va anunciar la seva disposició a optar a la reelecció que Demòcrates pretén integrar a la candidatura nacional altres forces que tinguin només abast parroquial i va citar obertament CC.

Ciutadans Compromesos és partit en tota regla des del juliol malgrat que encara no ha fet el congrés fundacional com a tal. Hores d’ara, els càrrecs electes de la formació són els que alimenten l’estructura orgànica del partit de manera provisional, fundacional. En aquest marc, el conseller general Carles Naudi n’és el president i la cònsol de la Massana, Olga Molné, ostenta la vicepresidència.

Etiquetes

Comentaris (6)

Trending