Choy afirma que la sortida de Liberals posa fi a la seva activitat política a curt termini

La cònsol menor d’Ordino veu “improbable” que pugui incorporar-se a cap candidatura si bé reitera que “en política mai pots dir que no”

La cònsol menor, Eva Choy.
La cònsol menor, Eva Choy. ARXIU

La cònsol menor d’Ordino, Eva Choy, ha assegurat aquest matí que el fet d’haver deixat la militància de Liberals “descarta la possibilitat de poder fer llista a Ordino amb el meu nom”. Una situació que comporta que “en principi s’acaba” la seva activitat política a curt termini.

Choy, a preguntes de la premsa, ha explicat que ha abandonat Liberals “per discrepàncies amb l’executiva actual” i que per tant, no podrà presentar una candidatura amb el seu nom per a les properes eleccions comunals. Per tant, “aquí, en principi, s’acaba l’activitat política de moment, en el futur ja veurem què passa”. Però ha deixat clar que a curt termini no preveu enrolar-se en cap projecte.

I si algú li demana de forma part d’una candidatura? L’actual cònsol menor d’Ordino ha tornat a apuntar que “en política mai pots dir que no faràs perquè les coses donen moltes voltes”, però tenint en compte que “estem a dues setmanes del tancament de llistes, ho veig improbable, però no puc dir un no rotund”.

Comentaris (6)

Trending