Carta blanca al candidat Majoral perquè pugui fer la candidatura que vulgui per a les comunals

Unió Laurediana confia plenament en els actuals cònsols la confecció d’una llista amb gent de l’entorn de la formació i si cal cercar persones que estiguin afiliades a altres partits ja s’obriria un altre escenari que fins ara no s’ha tractat

Josep Majoral té marge de maniobra per remenar l'olla.
Josep Majoral té marge de maniobra per remenar l'olla. unió laurediana

El cònsol de Sant Julià, Josep Majoral, en tant què candidat d’Unió Laurediana (UL) per a les properes eleccions, té “carta blanca” per confeccionar, conjuntament amb l’actual número dos comunal, Mireia Codina, la llista que els faci sentir “més còmodes” en vista a les properes eleccions comunals. En principi no es contempla que la candidatura inclogui persones afiliades a d’altres formacions. I si aquest fos el cas, llavors el partit parroquial hauria de valorar arribar a una entesa amb aquestes altres formacions.

L’executiva d’UL es va reunir aquest dilluns a la nit per tractar la qüestió d’Europa i començar a traçar “l’enfocament en vista a les comunals” en què UL no té cap dubte que, a Sant Julià, té tota la intenció de concórrer-hi. Tal i com ha explicat el portaveu de la formació, Oliver Alís, s’ha renovat plenament la confiança en els actuals cònsols i ells es faran “la llista” i “els candidats a cònsol hauran de triar les persones que vulguin que l’acompanyin”.

Presentació de la darrera candidatura comunal d'UL-Terceravia.

Relacionat

Sectors d’Unió Laurediana ‘collen’ perquè la formació concorri a les comunals amb Demòcrates

Alís ha afirmat que avui per avui “no està sobre la taula” pactar amb cap altra formació -encara que hi ha sectors del partit que han demanat intentar un acord amb Demòcrates- però que si el candidat “transmetés la necessitat” d’haver d’incorporar alguna persona militant en algun altre partit, l’executiva hauria de valorar la petició i en cas afirmatiu “parlar amb aquesta altra força política”. Però ara per ara la previsió és que la llista es configuri amb persones “de l’entorn d’UL” o independents sense assignació partidista concreta.

La direcció d’UL té clar, però, que els candidats s’han de sentir “còmodes” amb la llista que facin i han de cercar persones “el perfil de les quals els agradi” i creguin que poden aportar coses positives tant per l’equip que es configuri com pel poble davant una eventual victòria electoral. Per tant, hi ha “carta blanca perquè el cònsol ara també candidat parli amb les persones que cregui pertinents. Al final són els candidats els qui es juguen la seva credibilitat”.

Comentaris (12)

Trending