Andorra Endavant treballa per tancar sis llistes territorials i la nacional

La formació, encapçalada per Carine Montaner, preveu tenir candidats a totes les parròquies a excepció de Canillo i ja té preparat el programa electoral i la professió de fe

P

P.C

Comentaris

L'executiva d'Andorra Endavant: d'esquerra a dreta, Marc Monteagudo, Carine Montaner, Noemí Amador, Isabel Orobitg, Verónica Fernandes i Antonio Martínez.
L'executiva d'Andorra Endavant: d'esquerra a dreta, Marc Monteagudo, Carine Montaner, Noemí Amador, Isabel Orobitg, Verónica Fernandes i Antonio Martínez. ANDORRA ENDAVANT

La formació que encapçala la consellera general no adscrita, Carine Montaner, s’estrenarà en aquestes eleccions. Des del partit asseguren que ho faran, a més, amb força, que estan ben preparats. Treballen actualment per tancar sis llistes territorials, on tindran candidats a totes les parròquies a excepció de Canillo, i a més la nacional. A més, ja tenen preparats el programa electoral i la professió de fe. Les expectatives que tenen per aconseguir vots són elevades, sobretot centrades en el 20% dels electors que no es van voler vacunar o que “no volien pressió” per fer-ho.

L’aposta és oferir un canvi, “tenim molt clar el model de país que Andorra necessita”, asseguren des de la formació. Ho faran amb una llista nacional, però també amb sis territorials, a excepció de Canillo. Asseguren que fan tot el possible per tancar una proposta “potent”, i que tenen uns candidats de pes a algunes de les parròquies. Aquells que els representaran, a més, estan fent una mica de sondeig i afirmen que capten al carrer que “és l’hora del canvi”. Cal assegurar-se, però, que totes les territorials tiraran endavant, “som prudents”.

Per anar ben preparats, més enllà de les llistes, també tenen enllestit el programa electoral i la professió de fe. Expliquen que en cap moment han buscat candidats sense tenir clar el programa, “no entenem com formacions polítiques festegen amb altres formacions sense tenir-lo tancat, ni sabent quin model de país presenten”. Aquelles persones que representaran Andorra Endavant s’assegura des del partit que els han escollit perquè “ens avala la feina feta al Consell, i que no hem tingut por d’anar a contracorrent”.

Pel que fa a les expectatives de vot, Andorra Endavant s’encomana a aquest 20% dels 17.000 que exerceixen el seu dret que “volien llibertat de vacunar-se” a més d'aquells que votaran per primer cop i alguns dels que es van abstenir als darrers comicis. Aquesta és una postura que Montaner va defensar en el seu moment al Consell General i que es continua justificant des de la formació. “És un dret fonamental disposar de la teva salut”, expliquen, “aquest percentatge de persones que no s’han vacunat i que no han pogut anar enlloc s’han sentit discriminats i no han oblidat”. Així mateix, també confien a recaptar alguns dels qui no votaven fins ara, “molts aniran per primer cop i optaran per Andorra Endavant”.

Etiquetes

Comentaris (23)

Trending