Andorra Endavant intensifica la cerca d’afiliats amb ‘l’atractiu’ d’una pàgina web

La formació que impulsa Carine Montaner està a l’espera que el ministeri d’Interior li validi els estatuts després que li exigís fer uns retocs

Una captura de pantalla de la nova pàgina electrònica d'Andorra Endavant.
Una captura de pantalla de la nova pàgina electrònica d'Andorra Endavant. ANDORRA ENDAVANT

Andorra Endavant busca afiliats. Fins i tot abans de tenir els estatuts aprovats demana les dades dels seguidors amb el compromís de no girar cap càrrec fins que el ministeri d’Interior no doni el vistiplau a la formació. El partit que promou la consellera general no adscrita Carine Montaner presenta com a esquer per intensificar la campanya de captació de militants una senzilla web en la qual, per primer cop, també hi ha al·locucions de la vicepresidenta, Noemí Amador, i el secretari general, Marc Monteagudo.

El partit que lidera de forma pràcticament unipersonal Montaner ha presentat per segon cop els estatuts a Interior després que el departament que comanda Josep Maria Rossell transmetés tot un seguit de recomanacions de millora. Ara, Andorra Endavant espera la validació d’aquest reglament intern, per dir-ho d’alguna forma. Fins que no hi hagi dita valoració no es començaran a fer efectius els càrrecs als afiliats. Als simpatitzants, recorda la formació en diversos mitjans a les xarxes socials, els demana afiliar-se atès que “és important per tal que tots nosaltres treballem per una Andorra millor”.

ELS MISSATGES

L’esquer d’aquesta nova campanya de captació d’afiliats, per dir-ho d’alguna manera, és una web on apareixen presentacions audiovisuals de les tres persones que formalment dirigeixen el partit. Carine Montaner desgrana els sis principis bàsics de l’actuació que pretén Andorra Endavant. Noemí Amador, docent, posa el seu accent en l’educació en un moment “complex” per als nens i els joves arran de la pandèmia, i Marc Monteagudo, empresari i gerent d’una gestoria demana “agilitzar urgentment els tràmits i fomentar el diàleg consensuat”.

Els tres fundadors del partit: Noemí Amador, Carine Montaner i Marcos Monteagudo.

Relacionat

“Volem una Andorra forta i justa”: Carine Montaner tira endavant el seu partit

Tots tres posen de relleu, per davant de tot, el clam pro llibertat que ha marcat la formació com a leitmotiv. Una llibertat, diu Montaner, “molt malmesa durant aquest període de pandèmia”. Transparència, responsabilitat política -que Andorra Endavant volen fer llei-, separació de poders, participació ciutadana i meritocràcia han de ser, per a l’actual consellera general, “sis elements fonamentals” i eixos del futur programa electoral. “Volem una Andorra justa, forta, on la gent tingui un habitatge digne, unes pensions dignes, i les empreses gaudeixin de seguretat jurídica”, remarca la parlamentària i presidenta del partit.

Amador remarca essencialment alguns trets del seu currículum professional i polític i fa el clam a favor de l’educació tot partint, això sí, de la defensa d’una “política justa, participativa i inclusiva centrada en els resultats”. De la seva banda, Monteagudo lamenta que els darrers temps s’hagi “discriminat” aquells -en relació a Montaner sobretot, però també als seus seguidors- que mostren “veu pròpia malgrat que tinguin un pensament diferent a la resta”.

Etiquetes

Comentaris (8)

Trending