L’aliança socialdemòcrata perfila un pacte amb Dolsa, que no deixarà el comú, a Ordino

Qui sí que podria deixar el seu lloc a la minoria comunal és Jean-Michel Armengol, tot i que la candidatura territorial no es perfilarà probablement fins a darrera hora

Jean-Michel Armengol i Enric Dolsa.
Jean-Michel Armengol i Enric Dolsa. ARXIU

L’aliança socialdemòcrata està acabant de perfilar un pacte amb l’entorn d’Enric Dolsa, l’actual conseller comunal de X’Ordino i que molt probablement continuar a la corporació. L’acord està força avançat encara que, segons les fonts consultades, no està tancat i encara es podria acabar no concretant. Però la voluntat és segellar l’entesa, que no tindria cap vinculació amb les comunals del desembre, on Dolsa sí que vol jugar un paper important.

Per a l’aliança que formen Partit Socialdemòcrata (PS) i Progressistes-SDP, la territorial d’Ordino pot acabar sent clau per a la configuració de majories parlamentàries, sigui de qui sigui. Malgrat que ideològicament hi ha distància, amb l’afer de Grifols pel mig hi ha hagut un acostament evident amb Enric Dolsa. L’ex-consol, per molt que hagi anat deixat entreveure que lideraria una alternativa nacional, ara mateix sembla molt complicat que la materialitzi. De fet, segons les fonts consultades, l’objectiu del polític i empresari seria poder tornar a arribar al consolat que ja va ostentar durant dos mandats seguits.

Amb tot, probablement la candidatura ordinenca serà de les últimes en tancar-se. I si Dolsa sembla clar que no es mourà del comú, qui sí que podria deixar-lo tot i haver-hi accedit fa ben poc és Jean-Michel Armengol, l’actual representant del PS a la corporació a través de Movem Ordino. Alguns altres dels noms que tenen els socialdemòcrates damunt la taula són Tomàs Riart o Maria de la O Soto.

Comentaris (4)

Trending