El PS vol saber tots els detalls del projecte d’habitatges públics a la Borda Nova

Els socialdemòcrates reclamen el protocol signat entre el Govern i el comú d’Andorra la Vella just abans de l’esclat de la pandèmia

Presentació del conveni el 12 de març.
Presentació del conveni el 12 de març. Toni Solanelles

El Partit Socialdemòcrata (PS) vol saber tots els detalls del projecte d’habitatges públics que pretenien, o pretenen segons avanci la cosa, tirar endavant el Govern i el comú d’Andorra la Vella en un terreny públic titularitat de l’ens parroquial ubicat a la zona de la Borda Nova, molt a prop de Jovial i la carretera de la Comella. Els socialdemòcrates volen conèixer els detalls del protocol de cessió de terreny signat per construir habitatges públics a preus raonables.

Amb aquest objectiu, el conseller general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, Carles Sánchez, ha tramitat una demanda d'informació sol·licitant, a banda de la còpia del protocol, la còpia dels annexos, així com la còpia de qualsevol altra documentació on es presenti i es detalli el projecte de construcció d'habitatge públic en aquell terreny.

Des del PS assenyalen que si bé “se'ns ha anunciat la seva existència, encara no hem pogut veure el protocol” que van signar el 12 de març el cap de Govern, Xavier Espot, i la cònsol major d'Andorra la Vella, Conxita Marsol. Al document s'acorda que en una primera fase l'executiu haurà de construir un edifici de 44 habitatges de preu assequible i d'ús social, en un terreny cedit gratuïtament a través d'aquest acord pel comú d'Andorra la Vella. El projecte també inclou, segons va explicar Govern, una segona fase per a la construcció d'un segon bloc amb capacitat per a uns 60 habitatges.

Comentaris

Trending