Andorra i l’ONU fomentaran bones pràctiques per protegir la infància dels ‘perills digitals’

Continua la visita al Principat de la representant especial del secretari general de les Nacions Unides sobre la violència envers els infants

Najat  Maalla M’jid durant la visita a Casa de la Vall.
Najat Maalla M’jid durant la visita a Casa de la Vall. CONSELL GENERAL

Andorra i l’Organització de les Nacions Unides (ONU) promouran un intercanvi de bones pràctiques entre institucions per compartir accions i programes de protecció dels infants. Així s’ha acordat durant la reunió que ha mantingut la representant especial del secretari general de les Nacions Unides sobre la violència envers els infants, Najat Maalla M’jid, amb els membres de la comissió legislativa d'Afers Socials i Igualtat.

Maalla M’jid ha estat rebuda aquest migdia pel síndic general, Carles Ensenyat, i la subsíndica general, Sandra Codina, en les dependències parlamentàries en el marc de la visita oficial a Andorra de les representant de l’ONU. Durant la trobada, han fet una visita guiada a la Casa de la Vall i a l'hemicicle del Consell General.

52971285709 4bf78c967e o
Un moment de la trobada en la comissió legislativa.

En la trobada amb l’esmentada comissió legislativa, s’han tractat temes rellevants com l'exposició dels infants i adolescents a les xarxes, la protecció de les seves dades i la importància de la seva implicació en els temes que els afecta. L’objectiu d’aquesta trobada és impulsar i fomentar mesures efectives per protegir la infància i l'adolescència sobretot en l’entorn digital, on són especialment vulnerables.

Com s’ha dit, s’ha acordat promoure un intercanvi de bones pràctiques entre institucions per compartir accions i programes de protecció dels infants. La visita de Maalla M’jid ha servit per refermar la col·laboració entre el Consell General i les Nacions Unides en la protecció dels drets dels infants que ha de ser sempre una prioritat absoluta per al poder legislatiu.

Comentaris (2)

Trending