El PS denuncia els perjudicis econòmics que causen els “anuncis precipitats” del Govern

Pere López pregunta sobre les previsions amb què treballa l’executiu en relació amb l’arribada de turistes i esquiadors vist que fins ara hi ha hagut moltes especulacions que no s’han complert

Pere López durant les seves declaracions aquest dimarts al vestíbul del Consell General.
Pere López durant les seves declaracions aquest dimarts al vestíbul del Consell General. PS

El president del grup parlamentari socialdemòcrata, Pere López, ha entrat a tràmit una pregunta oral per conèixer les previsions amb les que treballa el Govern en relació a l’arribada de turistes i esquiadors. A la primera sessió de control al Govern d’aquest 2021, que s’ha de celebrar el proper 14 de gener, “és inevitable” tractar aquesta qüestió, segons López. La pregunta porta implícita una crítica oberta als “anuncis precipitats” de l’executiu i els perjudicis que aquests han comportat.

 

La pregunta es justifica per “les previsions i anuncis efectuats pel Govern en relació a l’arribada de turistes i esquiadors que, malauradament, no s’han complert com per exemple l’arribada de turistes catalans per les festes de Nadal o d’esquiadors francesos a partir del dia 2 de gener”, exposa el president el líder parlamentari del PS en el text de la pregunta. I afegeix, que aquests anuncis tenen “importants afectacions” sobre el teixit econòmic i productiu del país.

La pregunta serveix també per transmetre la preocupació dels socialdemòcrates, i del sector turístic del país, per saber quan podran arribar tant turistes com esquiadors. I també les queixes d’hotelers i altres professionals del sector turístic amb relació als anuncis realitzats pel Govern “de manera precipitada” i que no s’han complert, ja que han “generat confusió” i han afavorit una presa de decisions a nivell de contractacions i d’aprovisionaments, que ara “no saben si podran mantenir”. Per tot plegat, López demana pels “escenaris i previsions amb què treballa el Govern” respecte a l’arribada de turistes.

Comentaris

Trending