Podem celebra com a positiva “l’estratègia de no presentar-nos i donar suport al PS”

La formació liderada per Joan Seguí considera que les eleccions d e diumenge indiquen un “aire de canvi” i la necessitat de fer “polítiques dirigides a la gent”

Comentaris

-
-
Podem Andorra considera que “ha estat positiu” la decisió “de no presentar-nos i donar suport al PS”. Per això, la formació mantindrà contactes i suports als socialdemòcrates sense deixar de treballar de manera individuals. Per al partit encapçalat per Joan Seguí, el resultat de diumenge als comicis indicar “el clar aire de canvi que es respira a Andorra cap als sectors més socials i més propers a l’esquerra” amb la qual cosa considera necessari “fer polítiques dirigides a la gent”.

Podem se sent “recompensat” per l’increment de quatre escons a favor del PS, el trencament de la majoria absoluta de DA i la victòria de ‘d’Acord’ tant a Andorra la Vella com a Escaldes, alhora que remarca el bon paper de la coalició a la qual donaven suport tant a Encamp com a Ordino, parròquies on es va quedar “a les portes d'aconseguir també, aquesta desitjada victòria que, sens dubte, ens donarien un arc parlamentari molt diferent al que ha sorgit”.

La formació, que ha recordat que durant els dos mandats de DA en majoria s’ha evidenciat la poca dedicació als aspectes socials i que ha celebrat la participació haguda en les eleccions de diumenge, ha assegurat que persistirà “amb valentia i determinació per aconseguir una Andorra de la gent, més social, més justa i plural, en el ple convenciment que les falses promeses de la dreta dels clans familiars no van enlloc, limiten i retallen drets fonamentals del poble”.

Comentaris

Trending