Perd el control del vehicle i acaba (sense voler-ho) dins l’aparcament de l’Hiper

La conductora de l’automòbil que circulava per l’avinguda Consell d’Europa de la capital no sap explicar què li ha passat

-
-
La conductora d’un vehicle matriculat a l’Estat espanyol ha perdut el control del mateix per causes que es desconeixen i l’automòbil ha acabat ‘estacionat’ a l’aparcament del centre comercial Hiper Andorra sense que la dona ho pretengués. Sortosament, l’accident només ha consistit en danys materials i tant els bombers com empleats del propi hipermercat han col·laborat, els uns en les tasques de retirada del cotxe i, els altres, en la neteja dels desperfectes causats.

L’accident ha succeït poc després de les 7 de la tarda i s’hi ha vist implicat sols el vehicle esmentat, que circulava per l’avinguda Consell d’Europa d’Andorra la Vella i per circumstàncies que ni la pròpia conductora ha pogut aclarir s’ha enfilat damunt la vorera, ha trencat la tanca metàl·lica que separa la voravia de l’aparcament, a un parell de metres de nivell inferior, i ha caigut dins del mateix pàrquing. No s’han registrat ferits.

El cotxe, de la marca Seat, ha quedat pràcticament a tocar de la barrera d’accés a l’aparcament del centre comercial pel carrer Josep Rossell Calva. La barrera no ha sofert cap tipus de desperfecte i una vegada s’ha retirat ràpidament l’automòbil de seguida els clients de l’esmentat centre comercial han pogut ràpidament tornar a accedir al recinte.

Comentaris

Trending