Patètic, per Laura M. C.

Comentaris

Patètic, per Laura M. C.
Patètic, per Laura M. C.

Laura M. C.

A hores d'ara encara no entenc com en un país tan petit on tothom es coneix, on les coses son més fàcils a l'hora de fer-se, que els problemes es poden solucionar de manera mes planera i eficient.... hagi acabat immers en una dictadura que ja no és ni emmascarada. Polítics suposadament abonats a les corrupteles resten tota importància a actes garrafals comesos per ells en altres "feines" anteriors. Un Govern que s'ofega amb una gota, en comptes de defensar el seu poble encara l'ataca més. I com que no en té prou, el lapida de manera descarada i encara es tira floretes a sobre, lloant-se dels seus grans actes. De pena, la veritat, totalment patètic.

Tenen en Joan Pau en presó preventiva des de fa 500 dies, amb les seves 500 nits, cosa que aviat està dita. Algú ha vist/sentit quines proves tenen en contra seva? Jo no, però a la "Justícia" -quina gràcia em fa aquesta paraula- sembla que li és completament igual. Tot està instrumentalitzat i ordenat des d'aquesta dictadura tan esplèndida que tenim i a la qual se li ha de besar els peus. Un fàstic total. Com pretenen tot aquest sèquit de titelles que el poble estigui content de tan garrafals actuacions?? Han fet malbé un país des de la A fins a la Z. Han destrossat famílies senceres perque els han deixat sense feina d'un dia per l’altre i amb pèsimes indemintzacions. D'altres s'ha quedat amb una ma al davant i una altra al darrera perquè no poden tocar els SEUS diners. Una família destrossada i fragmentada perque tenen el fill, marit, pare... a la presó sense causa justificada ni justificable.

Però no es confonguin: aquesta família els té més ben posats del que mai es podran imaginar i si es pensen que podran amb ella ja s’hi poden posar fulles. Si pretenien escriure una novel·la de ciència ficció i terror ho han ben aconseguit. Felicitats al "senyors" del Govern d'Andorra per les seves nefastes gestions ni un nen de pati de col·legi ho hagués pogut fer tan desastrosament malament. La diferència? El bon cor que tenen els nens i la NO maldat ni gelosia, característiques que dubto molt que hagin tingut mai els nostres governants. Ni tan sols quan eren petits. Espero que aviat els hi bufi el vent en contra i els esquitxi a la cara tota la porqueria que han anat escampant.

Comentaris

Trending