La Vila Medieval laurediana dóna el tret de sortida

Ja es poden visitar la quarantena de paradetes que omplin l’avinguda Verge de Canòlich

Comentaris

Els primers visitants de la Vila Medieval
Els primers visitants de la Vila Medieval Bru Noya

Després d’un any d’aturada a causa de la Covid-19, la Vila Medieval laurediana torna a engegar motors i ja es poden visitar les diferents parades que s’han col·locat al llarg de l’avinguda Verge de Canòlich, entre les places Calonge i Major. Com ja s’havia previst, hi ha menys casetes que en altres edicions, rondant la quarantena, i és visible la distància que s’ha establert entre elles.

Com és habitual en aquest mercat medieval, hi ha una gran varietat de parades que ofereixen tota mena de productes. Però, hi destaquen aquelles destinades a l’alimentació i l’artesania, com pertoca a un esdeveniment d’aquestes característiques. La gent ja ha començat a acudir per visitar-lo, donant el tret de sortida així a aquest cap de setmana.

A més, s’han iniciat els espectacles musicals, amb el primer concert a la plaça Calonge. Al llarg de tot el mercat, s’han respectat les mesures sanitàries que es van anunciar fa uns dies, com l’ús de la mascareta, la distància de seguretat i els aforaments limitats. També es poden veure, pintades al terra de l’avinguda Verge de Canòlich, diferents fletxes que indiquen com s’ha de moure la gent que visita les parades, limitant així els carrils.

El cònsol major, Josep Majoral, ha assegurat que aquesta Vila Medieval es “recupera amb moltes ganes i il·lusió”. Tot i que s’ha fet adaptada a les mesures Covid-19, ha pogut incloure espectacles per a tota la família i totes les edats. En aquest sentit, Majoral ha volgut destacar un esdeveniment que “no s’ha fet mai”, la reunió entre geganters, la Coral Rocafort i l’Esbart Laurèdia per fer l’obra de la ‘Dama blanca d’Auvinyà’.

Comentaris

Trending