El VideSport tanca les portes amb un balanç positiu

El mercat de segona mà, que ha estat actiu durant el cap de setmana, ha rebut visitants que han comprat molt material d’esports i de ciclisme, a més de roba del MoraBanc

Una imatge del VideSport a la Massana.
Una imatge del VideSport a la Massana. Eduard Comellas

Aquesta segona edició ha aconseguit consolidar el VideSport, el mercat de roba i material esportiu de segona mà de la Massana. El conseller de Turisme, Comerç i Dinamització, Josep Maria Garrallà, afirma que estan notant els fruits “d’un treball de molts anys incidint en la importància de la reutilització”. A més, ha destacat que les edicions del VideDressing han sigut clau per a conscienciar a la població per a adquirir productes d segona mà.

“El més important és que molta gent ha adquirit material en bon estat i així s’aconsegueix allargar la vida dels productes”, ha afirmat Garrallà. Com que la temporada d’hivern està a les portes, s’ha venut molt de material d’esquí, tot i que també han tingut molt d’èxit els productes de ciclisme. L’associació Andona tenia una paradeta amb material de ciclistes professionals i amateurs. Igualment, el MoraBanc Andorra ha venut més d’un centenar de peces entre anoracs, motxilles, samarretes i dessuadores. Els prop de 3.000 euros recaptats aniran a parar a causes solidàries.

A més, també s’ha venut altre tipus de material molt variat, com planxes de surf o roba de fitness. En tancar portes, bona part dels paradistes han donat a Casimes els productes que els han sobrat i que a partir d’ara es podran adquirir a la botiga solidària de segona mà de la Massana. El pròxim mercat s’organitzarà al mes de maig.

Etiquetes

Comentaris

Trending