Un ventall de propostes per celebrar l’onzè aniversari del Punt 400

Al llarg de tota la setmana s’oferirà un cartell d’activitats, que inclou una xerrada per a pares i joves a càrrec del filòsof David Murias

Una xerrada al Punt 400.
Una xerrada al Punt 400.

El desè aniversari del Punt 400 va ser impossible de celebrar a causa de la pandèmia. Però, aquest any, sí que s’ha pogut tirar endavant un cartell d’activitats durant tota la setmana per gaudir de l’onzè aniversari de l’espai. Entre les propostes hi ha una xerrada per a pares i joves a càrrec del filòsof David Murias, i totes les accions compten amb un protocol sanitari i reserva prèvia.

Les activitats donen el tret de sortida avui, 19 d’octubre, amb un taller de graffiti que ocuparà la paret que condueix fins al Punt 400, de la planta quatre a la cinc de l’edifici dels Arcs. Aquesta activitats es farà durant les tardes de dimarts i dimecres. Els dinamitzadors del centre han avançat que es tractarà d’un disseny que juga amb la perspectiva

La xerrada es titula “La relació entre els teus pares i tu, i anirà a càrrec de Murias. Aquesta acció s’inclou dins del cicle sobre dilemes juvenils que ha portat a terme el Punt 400 durant les darreres setmanes. En la sessió es parlarà sobre empatia, comunicació i relació en el si de la família. Serà dijous, a les 19:30 h, a les Fontetes, i es podrà seguir també pel canal de Twitch.

“Considero que és important celebrar l’aniversari del Punt 400 perquè volem que els joves se’l facin seu i creïn un vincle amb els dinamitzadors-educadors, a més de divertir-se i relacionar-se entre ells”, afirma el conseller d’Educació, Joventut i Esports, Kevin Poulet. De fet, aquestes activitats clouran amb una festa, divendres a la tarda, a la Closeta, on hi haurà inflables, futbolí, hoquei aire i hamburgueses.

Etiquetes

Comentaris

Trending