Veïns del Pas de la Casa denuncien l’estat de la plaça de l’Església

El terra de l’espai presenta esquerdes i forats que, avisen, suposen un risc per als vianants i lamenten que, ara fa unes setmanes, ja va succeir un incident amb una nena de tres anys que es va fer mal

Les esquerdes són visibles a la plaça.
Les esquerdes són visibles a la plaça.

La plaça de l’Església del Pas de la Casa no es troba en bones condicions. Especialment pel que fa al seu paviment. Així ho denuncien veïns de la localitat, que alerten del risc que suposa per a les persones, que poden entrebancar i fer-se mal. De fet, és el que, expliquen els que s’han posat en contacte amb Altaveu, va succeir el passat juliol.

L’espai presenta un terra molt tocat, probablement a causa de les condicions climàtiques de l’hivern. Hi ha esquerdes i també algun forat. Per això, lamenten que pot suposar un risc per a les persones que hi transiten.

De fet, segons ha explicat un dels veïns a Altaveu, és el que va passar ara fa unes setmanes. Al juliol, una nena de tres anys que estava jugant a pilota es va entrebancar i va caure fent-se forçà mal. Arran de l’incident, els familiars van fer fotos i van enviar-les al comú.

Volien que es prenguessin “les mesures escaients per arreglar la plaça”, tot alertant “és un perill per a tothom”. Ara, però, lamenten que l’estat de l’espai no ha variat i denuncien que no s’hagi portat a terme cap actuació.

WhatsApp Image 2022 10 14 at 12.44.03

Comentaris (4)

Trending