Veïns d’un edifici proper a la carretera de l’Obac es queixen d’unes ‘obres nocturnes’

La policia els hauria assegurat que els treballs, especialment de muntatge d’una grua, estaven autoritzats pel comú d’Escaldes

https://youtu.be/VqSbZ2z8bhs

Residents en un edifici proper a la carretera de l’Obac han posat el crit al cel aquest matí després de passar-se bona part de la passada matinada sense poder dormir a causa del soroll generat pels treballs que s’estaven fent a la zona, a dos-cents metres del despatx central de policia, i que essencialment consistien en la instal·lació d’una grua. Els veïns no haurien aconseguit que la policia acudís a aixecar acta del soroll insuportable que, a parer dels denunciants, provocaven les ‘obres nocturnes’.

Les primeres queixes, segons els veïns, de l’edifici Prat de l’Horta, s’haurien evidenciat passades les 11 de la nit. La policia hauria assegurat que els treballs tenien la corresponent autorització del comú escaldenc i que, a més, s’havien de fer en horari nocturn atès que la col·locació de l’estructura metàl·lica afectava la carretera, just davant d’una estació de servei que hi ha a la zona. Segons els veïns, el permís comunal seria per emplaçar una grua mòbil a la carretera, que sí que envaïa parcialment la via, però que no s’haurien tingut en compte els sorolls del muntatge de la grua fixa.

Alhora, segons les mateixes fonts veïnals, la policia hauria declinat desplaçar-se fins a la zona perquè, a banda de l’autorització de què disposarien suposadament els treballs, tampoc no disposava el cos de l’aparell necessari per poder calcular els decibels que deixaven anar els treballs. La policia hauria dirigit els reclamants cap a Govern (875700) que, evidentment, al punt de la mitjanit no va respondre. Fins ben bé les 3 de la matinada haurien estat audibles els cops. El soroll de picar.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending