Veïns de Canillo i usuaris de l’estació del Tarter lamenten el ‘desordre’ en l’accés a l’aparcament

Reclamen que es controli l’estacionament de cotxes en un pas unidireccional de baixada atès que vehicles grans hi queden encallats

El punt conflictiu.
El punt conflictiu.

Veïns de Canillo i clients-usuaris de l’estació del Tarter reclamen ja sigui a les autoritats comunals o als responsables de l’esmentat camp de neu que adopti els controls que escaigui per posar ordre als accessos a l’aparcament de l’estació. Lamenten que l’excés de cotxes i l’indegut estacionament de molts d’ells dificulta el pas d’altres automòbils.

Segons els veïns que es queixen, la situació es repeteix gairebé cada cap de setmana en temporada alta, quan l’estació rep centenars d’automòbils. El malestar principal rau en un vial unidireccional de baixada, segons les fonts veïnals, que en un dels costats hi aparquen cotxes i dificulten el pas d’altres vehicles, especialment de gran tonatge o camions o autocaravanes.

Els usuaris que es troben amb dificultats de pas reclamen un major control i els veïns de la zona lamenten que la permissivitat en aquest punt es contraposa a l’excés de zel que s’ha imposat en altres indrets i, sense anar més lluny, al nucli de Ransol, que queda ben a prop d’aquella zona.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending