Els veïns alerten que tenen por per les esquerdes que asseguren es fan més grans

Els inquilins de l’edifici situat al número 28 de l’avinguda Santa Coloma consideren que les fissures s’estan fent més grans, mentre que els fissurímetres indiquen que no hi ha hagut més moviments dels que es van detectar tot just fa una setmana

L'esquerda del menjador del primer pis
L'esquerda del menjador del primer pis Albert Sanjuan

Una setmana després que algunes de les esquerdes de l’edifici situat al número 28 de l’avinguda Santa Coloma es tornessin a obrir, els veïns alerten que s’estan fent més grans i d’altres petites haurien sortit durant aquests dies. La preocupació és evident i demanen solucions per poder viure amb seguretat. Ara bé, avui, els tècnics han comprovat els fissurímetres i aquests indicarien que no hi ha hagut moviment.

Els veïns de l’edifici i els treballadors del taller de pneumàtics de l’edifici afectat manifesten que les fissures que van tornar a aparèixer tot just fa una setmana s’haurien fet més grans i n’han aparegut algunes de noves. El pis més afectat és el de l’Ana Tavares. “Tinc por perquè només cal veure l’esquerda que tinc al menjador i si t’hi fixes es pot veure el carrer”, ha expressat. Demana solucions “per poder quedar-nos més tranquils i si no es fessin més moviments a les obres del davant estaríem millor”. La llogatera lamenta que el cònsol major, David Astrié “no hagi tornat a veure com estan els pisos”, mentre que, diu, “el propietari està esperant si hi ha més moviments per fer obres”.

Per la seva part, des del taller de pneumàtics també manifesten que les esquerdes s’han fet més grans. Un dels treballadors manifestava que a l’entrada, n’hi havia una que era molt petita i ara s’ha obert més. Manifesten que “vens amb nervis a treballar” i un d’ells assegura que “avui no podia apujar la persiana”.

ELS TÈCNICS NO DETECTEN NOUS MOVIMENTS

Tot això, contrasta amb les mesures dels fissurímetres. Precisament, els tècnics venen a mirar si hi ha hagut moviments els dilluns i dijous. En aquest sentit, l’Altaveu ha estat present quan un dels tècnics comprovava si n’hi havia hagut i ha exposat que es mantenien com la setmana anterior, és a dir amb un moviment de mig mil·límetre.

Esquerda en un dels pisos afectats

Relacionat

El moviment detectat a l’obra de l’avinguda Santa Coloma va ser només de “mig mil·límetre”

Cal recordar que el cònsol major d’Andorra la Vella, David Astrié, assegurava a aquest mitjà que la promotora de les obres que s’estan fent a l’antic aparcament Giberga havia complert amb els protocols establerts i deixava clar que “s’està a sobre de la situació perquè fa un any que tenim els tècnics allà”. També considera que la propietat de l’edifici s’ha de posar d’acord amb l’assegurança per tal que aquesta faci les diligències que li pertoqui.

Comentaris (3)

Trending